Visita de Sergi Martinez

Sergi Martínez de Catdroid

La setmana passada els alumnes de postgrau d’Eina van rebre el que va ser la seva segona presentació sobre el tema d”apps,” presentada per Sergi Martinez de Catdroid. En Sergi, expert en tot el que fa referència al món de “apps” i les noves eines per desenvolupar-les, ens va explicar la potencialitat d’aprofitar les possibilitats d’aquest mercat creixent.

Durant la sessió nosaltres vam plantejar una idea per a una nova aplicació web.
Guiats pels suggeriments de Sergi, vam pensar en la necessitat que servirà nostra app nova, després cal considerar el model del negoci que farem servir; i al final la plataforma més convenient per al nostre futur producte potencial.
Ràpidament, ens vam adonar que per una cosa tan petita, la invenció d’un app té les seves grans  consideracions i un potencial ENORME!

En Sergi, a través d’exemples actuals, ens va explicar els passos i els conceptes a tenir en compte durant la fase de creació de qualsevol aplicació i sobretot les preguntes que ens necessitem fer-nos i contestar com dissenyadors gràfics (i programadors en formació).

A final de l’última sessió, vam entendre que si tenim l’ambició, tot el que necessitem per entrar en el món del desenvolupament i disseny d’apps és al nostre abast (amb una mica “Googling” per descomptat). Llavors, si volem de veritat, podem formar part del grup que està en treballant en aquests temes, en un moment en que està canviant la manera en què els humans i els seus aparells interactuen.