Visita a Morillas i Noreste

Les alumnes de màster, a través de l’assignatura d’Anàlisis i gestió de projectes dirigida per l’Anna Llàcer, per tal de conèixer l’organització de diferents models d’estructures empresarials, hem visitat dos rellevants estudis de Barcelona.

La primera visita va ser a la l’agència Morillas, que recentment s’ha instal·lat en unes noves oficines. Un dels directors d’art de l’empresa, l’Àlex Pérez, ens va fer de guia pels diferents espais de les oficines: espais de treball, de reunió, d’esbarjo… I finalment vam anar a una gran sala amb projector on van explicar-nos les estructures i relacions que hi ha en aquesta empresa, així com la metodologia aplicada en diferents projectes.

  • Morillas

La segona visita va ser a Noreste Studio. Una empresa de format més petit especialitzada en perfumeria d’alta gamma. En aquest cas, en Fran ens va explicar el seu dia a dia, i sobretot va donar molts consells fruit de la seva experiència personal que van resultar de gran utilitat. Vam poder tocar i remenar alguns dels seus projectes i entendre una mica més de prop con funciona un estudi d’aquesta tipologia.

  • Noreste Estudio