Visita a Fuelgrafics amb Diego Fernández

Fuelgrafics

Entrem a l’espai de Fuelgrafics, un estudi de disseny just com imaginem que hauria de ser un de Barcelona – un lloc millor descrit com a part laboratori d’idees / part taller de creació – i al costat de la MACBA! El nostre professor Diego Fernández Puig i el seu col·lega ens van rebre molt cordialment i ens van oferir un tour i com a plus … cafè! 🙂

Després, en Diego ens va dirigir en una discussió sobre les realitats del que és la transformació de disseny gràfic / web en la nostra època – el bonic i el no tan bonic… seguit d’un debat sobre el futur del disseny, les noves eines i els fets que van de costat de l’evolució tecnològica exponencial.

Per als fidels al llibre / paper i el que és la tradició de disseny imprès, ens va semblar que veurem un augment en la competència entre els dissenyadors que es dediquen l'”imprès clàssic” mentre que la demanda disminuirà.

Per als que de nosaltres que estem animats pel món del disseny digital ens sembla que trobarem oportunitats que no podem encara ni tan sols imaginar…

A final, en Diego va compartir alguns exemples de projectes de Fuelgrafics, començant amb el compromís amb el client i acabant amb alguns productes finals, i així mostrant que un bon projecte de disseny exigeix de tots dos, dissenyadors i clients, i molta planificació, paciència i per suposat imaginació!

fuelgrafics

fuelgrafics-3