TFM – Elisenda Muns

Disseny d’identitat per a Bufet d’advocades

Treball final de màster curs 2010-2011
Elisenda Muns
Tutor: Salvador Huertas

Objectiu: crear la identitat gràfica d’un bufet d’advocats penalistes i intentar arribar a trobar un sistema que els faciliti, en la mesura del possible, la seva feina sense fer complicada la seva forma de treball (que funciona i és la que han triat).
L’objectiu és trobar una gràfica que no les allunyi del que són, advocats (amb tot el to seriós, sobri i rigurós que això comporta o hauria), però que d’alguna manera es desmarquin dels seus competidors, transportant les qualitats reals de la seva feina al nivell gràfic.

El pla era trobar una gràfica seriosa, però amb algun punt més proper, que s’apliqui a tots els elements possibles. Que facilitin el dia a dia en el funcionament de la paperassa i que no exclogui l’escriptura a mà, fent que aquesta no sembli casual o improvitzada, sinó una característica més del despatx. I, per suposat, que acabi introduint-se per complert a la vida del despatx, de manera que els clients i sobretot altres advocats amb (o contra) els que treballaran tota la vida reconeguin uns trets x com a Tubau-Lajara.