Lluís Castelló Catchot – Projectes professionals

Lluís Castelló, arquitecte de formació i exestudiant del Màster de Disseny Gràfic d’EINA, ha estat treballant com a visual designer fent animacions i editant videos per a Aquatt, empresa ubicada a Dublin, Irlanda,  i també com a freelance dissenyant la identitat i estratègia de comunicació per a Myweekcharter, empresa de lloguer de vaixells. També ha muntat la web de la botiga Catchot, empresa familiar que li ha permès incorporar algun poster propi ja sigui dins la botiga o al seu aparador.

El seu Treball Fi de Màster va ser de recerca, on analitzava la relació entre els recursos gràfics i escrits que constitueixen el Llenguatge del Còmic, des d’un punt de vista semàntic i funcional.
Donat que el Còmic és un llenguatge que fa ús combinat de les imatges i del text com a eines de comunicació narrativa, revela en la identificació dels seus símbols bàsics mecanismes i recursos compositius molt similars als del Disseny Gràfic.
El Treball desenvolupava un sistema d’icones propi per a la classificació i identificació dels elements de comunicació i les seves jerarquíes, obrint la porta a millores objectives a través del Dissey Gràfic aplicat al mitjà del Còmic.