Cafè amb Marcel Juan

El 30 de gener hem fet un Cafè amb Marcel Juan, exestudiant del graduat Superior de Disseny i exprofessor del Màster en Disseny Gràfic d’EINA. Aquesta nova edició de “Cafè amb…” s’ha dut a terme sota el títol de Guanyar-se la vida com a dissenyador sense dissenyar. Podeu escoltar la gravació de la conferència seguint aquest enllaç.

Marcel Juan és director i fotògraf. Va estudiar disseny gràfic a EINA però el seu interès per la fotografia i la imatge en moviment va fer que poc a poc la seva activitat professional s’anés centrant en aquestes àrees. Després de deu anys a l’estudi Porcuatro, ara treballa per compte propi en el seu estudi. Els seus audiovisuals i imatges deuen molt a les influències gràfiques dels primers anys de la seva carrera i estan marcades per un particular sentit del tempo, l’enquadrament, l’estètica i la llum. La seva obra destaca pel gust per la poesia, per l’ésser humà i en ocasions per certes notes d’humor i surrealisme. Ha dirigit espots publicitaris, videoclips, fashion films, mini-sèries per a televisió, cortinetes per a diversos canals i curtmetratges.

“Cafè amb…”, un cicle de xerrades dins el marc del Màster de Disseny Gràfic d’EINA on, des de diferents mirades de professionals, es tracten temes relacionats amb l’àmbit del disseny gràfic. Es tracta d’una sèrie de trobades mensuals d’una hora de durada i obertes al públic.

2017_cafe_marcel_joan_2